Det Svenska...

Kollade nyss på ett engelskt program som tog upp om en engelsk bonde som inte får sälja av sitt kött tillräckligt i Storbrittanien vilket i sin tur lett till att han blivit tvungen att även exportera lite vilket han helst inte ville då han tycker om sina djur och ville att de ska behandlas väl. Vi fick då se i en film att det gjorde de inte på resans gång. Detsamma måste ju gälla även i Sverige, stöd det svenska och våra produkter. Resan är kortast här och förhoppningsvis är varorna bättre. Stöd inte alla dessa billighetskedjor där du egentligen inte har en aning om varans väg till disken. Detta gäller inte bara djur. Peace!!

Forrest Gump....and me....

Ni känner säkert igen den kända repliken från Forrest Gump...."Life is like a box of chocolate, you never know what you´re gonna get".....Jag kan hålla med och lägger till Bananer och Avocado...I´m just sayin´,....

Tattoo you......./ Me??

Jag tillhör snart en unik form av människa. Jag är inte tatuerad. Jag borde vara det med tanke på men är det inte. Så jag går nu i den ljuva ålder jag befinner mig i och funderar på om jag ska slå till!! Eller om det bara ska vara jag och Madonna som tillhör de två på vårt runda klot som är fria från tatueringar. Jag och Madonna...that´s something to think about..:)

RSS 2.0