Att handla

Jag har lagt märke till att det finns två kategorier av folk som handlar när det kommer till en specifik sak. Det är den där varuavdelaren (om den nu heter så), som en lägger på bandet mellan dina och mina varor. Jag lägger efter mig. Logiskt tycker jag.

 
 

Och ja...jag har full koll på att det finns otroligt stora problem i vår värld och det kan ju vara det som gör att jag ibland känner irritation över folk som inte lägger den jävla avdelaren på bandet efter sina varor, min frustration över vår världs mående lyckas på något sätt överföras emellanåt till den här avdelaren, eller personen som bör lägga den där. The evil eye hjälper inte, då folk inte känner det i ryggen och ser det inte heller. Så vad göra?

En annan sak som faktiskt nyss hände och som jag bara måste säga ifrån är när folk invaderar min personliga sfär. Ja, jag har en sådan! Speciellt när jag handlar och ska betala med mitt kort och folk står i princip bakom en och hänger med huvudet över ens axel så en känner deras dofter. Jag vill hemskt gärna trycka in min kod utan hjälp som trycker på bakifrån. Så jag brukar vänligt men bestämt säga: Var snäll och backa! En del tittar på mig som jag inte är klok. Och jag får lov att säga att jag bryr mig noll om detta.
Gnäll en måndagskväll som egentligen är min favoritdag, men ibland måste det bara ut. Och det är petitesser, jag vet.

Jul Jul strålande jul.....

Julen har kommit och gått.
Kom att tänka på lite klassiska kommentarer jag läst på olika sociala medier och även hört ute.
Innan jul: Åh vad mysigt det är med alla stjärnor och ljusstakarna, det blir så himla mysigt sken inne. Och det är så roligt att pynta.
Strax efter jul: Fy fan vad skönt det är att få bort skiten!! Alltså gud, helt underbart.

Ja det var den julen det...


RSS 2.0