Jag borde/skulle......fan också...

Har du någon gång undrat vilket som gör mest ont? -- Att du sade något och sedan önskar att du inte sagt det eller att du inte sade något men önskar att du hade gjort. Think about it.
Säga sanningen fast rösten darrar...

Supersize vs Superskinny

Idag såg jag ett program som heter Supersize vs Superskinny. Har sett det någongång innan men just idag blev jag berörd. Det handlar om precis som det låter, en som är stor och en som är smal. Ingen av dem har ett sunt förhållningssätt till sin mat. Och under en vecka ska de äta varandras portioner, vilket visar sig lättare sagt än gjort. Programmet just idag tog jag till mig på något sätt, jag kände deras känslor och vedermödor ut genom rutan, jag var verkligen med på deras känslomässiga resa. När de sedan kom tillbaka efter 12 veckor efter att ha följt ett individuellt matschema så hade det gått bra för båda. Speciellt killen som var Supersize, han utstrålade sådan lycka och var med på bytet från dag ett. Programmet har en annan liten sidekick som är en känd tv-personlighet i England, Anna. hon utforskar olika metoder för att få kroppen i trim. Hon gör det med varm humor och respekt. Det hon dock har kommit fram till i sitt sökande i alla metoder som finns är att det hon tyckte var absolut roligast var surfing!! Hon kom också fram till att inneha den perfekta filmstjärnekroppen innebär heltid av att koncentrera sig på just detta och enorm självfixering, och det hade hon inte lust med. Och det skulle inte jag heller ha. Min lilla filosofi är väl att äta nyttigt så gott det går och kombinera det med träning och motion i olika former. Vilket jag älskar! Idag får det bli en promenad i regnet, plaska i lite pölar mm....Men att ta hand om sin kropp tycker jag ändå är viktigt. Vi putsar och fejar och tar hand om våra hus, bilar mm...glöm för tusan inte den viktigaste boningen, Din kropp!!!!

Relationer

Om man ljuger för dom som älskar en...vad finns det då kvar?

Äntligen gifter jag mig!!

Just precis så!! Den som kan baka sådana här muffins till mig kommer jag gifta mig med. That´s it!!!

Oh helga natt!

Jag älskar att sitta upp sent. Varför vet jag inte. Men jag vet att det inte passar så bra med vårt samhälle. Där ska vi gå och lägga oss vid 22-23 och gå upp vid 6-7. Då är du en duktig människa, annars är du det inte? Jag passar inte in i det mönstret men gör lite små försök emellanåt. Ikväll har jag nu för fjärde gången under en vecka poppat mig popcorn och ätit, kommer sedan följa upp det med lite bär och glass...kan det blir mysigare? Det kan det säkert. Men inte just nu, och iallafall inte för mig. Är sååå nöjd med det....just nu.

RSS 2.0