I-landsproblem..lathet...

Höjden av I-landproblem och lathet har jag nog kommit på några till....1. Vi klagar alltid på reklamen i tv-programmen att den är för lång och jobbig mm och zappar och stönar osv...men när jag sitter och väntar på reklamen för att gå och kissa och ev sätta på lite te så är den då fasen alltid för kort....2. Jag sitter i soffan och har satt mig gott tillrätta med kopp av något mm...upptäcker sedan att assietten men mina godsaker är ställd längre bort på bordet så jag måste böja mig fram, ev ställa ifrån mig kopp och annat för att nå det jävla fatet...!! My god, där har ni I-landsproblem och tjat av guds nåde!!!! Snart nytt år...jippie!!!

George Clooney...

Det går en reklam nu på tv där George Clooney är med, en espressomaskin...everytime I walk in here I feel like a star - säger kvinnan som också är med. Sedan säger en röst...vi behandlar alla våra kunder lika...eller något sådan...Hmmm tänker jag då...skulle de behandla average-Joe eller jag på samma sätt om nu George Clooney kommer in och vill köpa maskinen....tror inte det jag!!

Musikhjälpen

Musikhjälpen pågår....just nu spelar och har önskats Atomic Swing - Stone me into the groove......NEED I SAY MORE???!!!!!!!!!!!!!!

Skänk pengar folk!

Syrien och SJ

Såg nyss nyheterna denna kväll detta datum. Jag är otroligt tacksam att jag inte bor i Syrien. De som flyr till grannländerna verkar inte få det lätt där heller. Vintern kommer och de får bo i tält och det finns ingen uppvärmning. De sliter efter sakerna när förnödenheter anländer. Starkast vinner.

I Sverige har vi en järnväg som är mycket eftersatt, det kommer ta 7-10 år att få ordning på det. Räls och tåg är dåliga. Enligt vår infrastrukturminister är SJ mycket bättre nu? Jag vet inte....vet du?
 
Men vi gnäller mest om pepparkakor och annat...jag känner mig mer orolig för den höga akrylamidhalten i dem...

RSS 2.0