Tvättstuga...hmmm..

Den som inte tar bort luddet ska dö!!!! Känns detta citat igen??? Tycker det är både roligt och samtidigt talande om hur det kan vara i tvättstugevärlden..:) Jag använder mig av tvättstugan som är till för alla i hyreshusen och till och från ser det inte alltför snyggt ut. Har dock inte varit med om några skräckscenario som en både hört och läst om. Ikväll blev jag själv dock superarg. Tvättar i godan ro och går upp och ned mina tre trappor mellan tvättarna. Hade lämnat en maskin tom på tvätt då jag var uppe för att hämta mer. När jag kommer ned har någon idiot redan hunnit lägga i tvätt. Jag vet inte men den ilskan som flög över mig var nog uppdämd aggression. Jag hade egentligen inte någon mer tvätt men jag blev så förbannad så jag slet ut tvätten som var dyblöt och då vill jag redan här tala om att jag ångrade mig. Jag ångrade mig enbart för att den tvätten jag slet ut var lite halväcklig och där står jag med mina engångshandskar och måste ta i någon annans äckliga tvätt. Men jag är fortfarande arg så jag sliter av mig min kofta enbart för att jag ska ha något att tvätta!! Först måste jag dock tvätta ur maskinen med den äckliga tvätten i. Sagt och gjort. Är kvar länge i tvättstuga för att jag hoppas att denna idiot ska komma så jag kan skälla ut personen i fråga. Men icke...det är ingen som kommer. Tillslut måste jag upp mina tre trappor för hunger och annat gör sig påmint. Ringer några samtal och äter lite. Sadlar om och gör mig sedan beredd på tvättstugan och att få skälla ut människan. Fanskapet har fortfarande inte kommit ned, personens tvätt ligger där och är dyblöt. Min kofta är nu klar och jag måste flytta över den till den andra maskinen för den hade inte centrifugerats. Så alltså extra jobb. Står och väntar. Hänger upp mer av min tvätt och inväntar personen som fortfarande inte dyker upp. Får tillslut bege mig hem för att göra annat medans jag intväntar att min tvätt nu ska torka. När tiden är inne för att hämta min tvätt går jag ned. Personen har fortfarande inte dykt upp. Jag tar hand om min tvätt, viker den mm. Och tillslut får jag med mina nya engångshandskar lägga tillbaka personens tvätt och sätta på maskinen igen. All väntan och extra jobb för inget. Jag är skitförbannad!! Jag har problem jag vet...behöver säkert anger management...:) Men den som inte tar bort luddet ska dö.....så är det....don´t mess in the laundryroom....DRAMA.

Ett tag sedan...

....som jag skrev här....så dags att ta tag i det igen. Mycket vatten har runnit under broarna vill jag lova. Ett mående som gått upp och ned. Relationer som gått upp och ned. Dvs LIVET!!
Idag och sedan några dagar tillbaka,(idag läser vi den 3:e mars 2013) och solen skiner på oss något så underbart starkt. Gick ut på balkongen och invigde sittandet på den idag med en god kopp kaffe. Hade nästan glömt bort hur det kändes. Det känns nästan lite konstigt. Jag är en av dem som ibland kan tycka att den här lilla passagen mellan vinter och vår kan vara jobbig. Kan tyckas motsägelsefullt men likväl så är det så. Jag kan gärna sova bort de här veckorna men det funkar ju inte...har ju liksom saker att göra.
Nåväl, nog om detta. Hursomhelst..välkommen vår och sol!!!

Annars grunnar jag nog mest på hur vårt lands välfärd bryts ned med och mer och känner väl en djup oro inför detta. Ser hur alliansen struntar i viktiga frågor och mest tjatar om att folk måste jobba. Ja kära allians...de flesta vill nog det men nu har vi en av de högsta arbetslöshetssiffrorna på länge och inte nog med det så sparkar ni på de svaga grupperna. Ni är idiotiska idioter och kommer nog så förbli. Bara där jag bor hade de räknat med att vara på 14 miljoner plus....istället ligger det på över 140 miljoner minus!! Hur fan kan man räkna så fel??? Jag kommer att återkomma till detta och skriva mer om ditt och datt.

Kära människor, var rädda om varandra och ha det underbart.

RSS 2.0