Känn ditt underliv ♥

Satt och kollade på ett avsnitt ikväll av Sex and the City...sägs mycket matnyttigt i den serien. Vore jag kille/man skulle jag se den för att lättare förstå kvinnor..:)

I det här avsnitten handlar det bland annat om att Charlotte aldrig sett eller tittat på sitt underliv i en spegel. Och det kan man ju kanske tycka inte är något speciellt. Dock mina fina medsystrar, ni bör känna till ert underliv. Både hur det ser ut och hur det känns. Utanpå som inuti...Likaväl som du behöver och ska känna till dina bröst. De bör man gå igenom minst en gång i månaden. Ålder spelar ingen roll...kläm och lär känna dina bröst. Känner du till ditt underliv och dina bröst så vet du ganska så omgående också om något inte känns som det ska och kan med detta snabbare komma till läkaren. Har vi/du tur så är det inget. Men better safe than sorry!!!

Och för det andra eller tredje...kan du själv ditt underliv och dina bröst och kropp så är det bara positivt i alla led.

Flickor / kvinnor...var rädda om er kropp och skänk den omtanke. Vi har bara en. Just det, var snälla mot era fötter också...de ska orka gå med er en lång sträcka...de behöver lite omsorg emellanåt...

Och for the record...alla behöver vi någongång en Mr Big i vårt liv..:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0